Om rustig in een diepe meditatieve staat te komen.

Zes schitterende diepgaande muziekstukken van ieder 10 tot 20 minuten lang.

Iwake biedt een rijk spectrum aan diepe helende muziek en is mijn optiek zeer hoogwaardig. Bij elk stuk muziek heb ik een korte uitleg geplaatst waarin het iets versterkt of waarin je makkelijker in een bepaalde staat komt, het zijn samples van elk delen van 5 tot 6 CD's die via Iwake te bestellen zijn

Audio Serenity

Voor een diepe, helende meditatie. Het is ook geweldig om te gebruiken tijdens yoga, tai chi, qi gong en andere soortgelijke oefeningen, terwijl je genezend werk doet voor anderen of genezingswerk ontvangt, zoals massage, reiki, enz. 

Digital Euphoria

Digital Euphoria is een prachtig hulpmiddel om ons te helpen vriendschap te sluiten en in contact te komen met ons diepste zelf, waar we ons grote Zelf en de eenheid van de werkelijkheid ervaren - allemaal dingen waar de mystici ons al jaren over vertellen. 

HeartWave Meditation

De unieke signalen helpen je het vermogen te openen om toegang te krijgen tot het aangeboren mededogen, de diepste wijsheid en het onderscheidingsvermogen van je hart. Het kan je helpen om op natuurlijke wijze toegang te krijgen tot meer van je aangeboren genialiteit en potentieel.

Neurohacks

Neurohacks geeft de heerlijk stimulerende tonen om 's ochtends te beluisteren, wanneer je geest nog niet helemaal wakker is.  Het helpt je om ontspannen, met energie en focus de dag te beginnen.

Profound Meditation

De soepelste, diepste, rijkste en meest diepgaande meditatie-ervaring die overal beschikbaar is. Om toegang te krijgen tot diepe, transcendente meditatie-staten, Voor meer focus, herstel van stress en een meer rustgevende slaap.

Strong medicine

Strong Medicine zal vaak een hypnagogische toestand produceren tussen waken en slapen, wat resulteert in een toestand van diepe rust en vernieuwing wanneer men klaar is. 

Vertel me meer hierover

Wil je graag dat ik jou bel?:
Laat je telefoonnummer achter en ik bel je zodra het kan terug.

De Spiritueel coach volgen?

Ik waardeer het enorm dat je op mijn site bent en fijn als je me wilt volgen via Social media. wellicht spreken we elkaar daar.

Lid worden videokanaal?

Geen nieuwsbrief maar een videokanaal waarin ik tips deel en inzichten geef. Een stuk persoonlijker toch?

De Spiritueel coach