Traumaverwerking

Een trauma is vaak een hard signaal voor groei.

Omschrijving
Een trauma is dikwijls ontstaan vanuit een gebeurtenis of een aaneenschakeling van gebeurtenisen uit het verleden dat vaak al in de jeugd is ontstaan. Omdat elk mens anders is, hebben belevenissen ook bij ieder mens verschillende uitkomsten. Het bewust weten en begrijpen waar een trauma vandaan komt is echter zelden voldoende. Daarnaast is een trauma vaak een hard signaal van de ziel voor iets dat ontwikkeld dient te worden. Dit is te vergelijken met een paraplu. Een symptoom is als de punt van een paraplu die priemt in ons bewustzijn, als je alleen deze punt aanpakt vergeet dan niet dat de paraplu uitgeklapt is in ons onderbewustzijn en nog acht verborgen punten heeft die jou iets willen vertellen.

Vergelijk dit met een hartaanval waarvan iemand geneest, waarbij na die genezing de angst om wederom een hartaanval te krijgen, iemand juist verlammend kan vasthouden. Dit belemmerd vervolgens zijn welzijn waardoor hij slapeloze nachten krijgt en gespannen door het leven gaat en er nog meer problemen ontstaan. Hierbij is de pijn: het hartaanval en het denken hierover overgegaan in lijden. De pijn is aangepakt maar het lijden gaat door.

Deze spirituele therapie is integraal gericht op duurzame heling en jouw potentioneel als mens.

Doel therapie
Afhankelijk van het soort trauma kan dit geheel verdwijnen of op de achtergrond verdwijnen waarbij het bij terugval vanuit zelfkennis en behandeling geen invloed kan hebben op je welzijn. Er zal daarnaast een diep zelfinzicht ontstaat.

Aspecten die aan bod kunnen komen

  • Gesprekstherapie en inventarisatie (bewust)
  • Oefeningen gericht op het onderbewustzijn
  • Diepe onbewuste obstakels behandelen middels oefeningen en gesprekken
  • Zelfinzicht verwerven
  • Schaduwwerk
  • Diepe balans
  • Pragmatische oefeningen bij terugval
Aanvraag oriëntatiegesprek

Wil je graag dat ik jou bel?:
Laat je telefoonnummer achter en ik bel je zodra het kan terug.

Spiritueel coach volgen?

Ik waardeer het enorm dat je op mijn site bent en fijn als je me wilt volgen via Social media. wellicht spreken we elkaar daar.

Nieuwsbrief Spiritueel coach

Ontvang diverse tips, adviezen en oefeningen via mijn nieuwsbrief.

Fer Overdijk
Spiritueel coach & therapeut

Libelleveen 268
3205 SG Rotterdam
Nederland

06-18169629
info@spiritueelcoach.com
www.spiritueelcoach.com