Het is niet de berg die we overwinnen, maar onszelf.

Therapie en (zelf)coaching

De therapie en coaching die ik bied, is voor een deel gebasseerd op de dieptepsychologie, dit zorgt voor duurzame verbetering omdat het obstakel bij de wortel wordt aangepakt. Zo ga je met behulp van de therapeut inzichten krijgen in o.a. de overgedragen, aangeleerde en eigen patronen. Je leert deze patronen naar waarde te behouden en de patronen die belemmeren te transformeren. Zo kom je beter in je eigen kracht en kun je leven naar wat voor jou belangrijk is en dit heeft uiteraard ook weer invloed op je omgeving. Dieptepsychologie gaat op een andere manier om met psychische problemen. 

Hierbij hoeven geen onderliggende psychische stoornissen te spelen.

Spirituele coaching en therapie voegt standaard het aspect 'schaduw integratie' en 'diepe balans' toe aan elke vorm van therapie, omdat dit specifiek zorgt voor het duurzame effect en een geluksonderstroom vanuit het onderbewustzijn die beklijft. Schaduw integratie zorgt er o.a. voor dat niets meer gemaskeerd wordt binnen jezelf. Dit heeft grote voordelen voor jezelf en voor je omgeving en eventuele negatieve invloeden minder irritatie of afkeer opleveren bij jezelf. Diepe balans zorgt weer voor integratie met je innerlijke kern waar je altijd naar terug kunt gaan.

Vanzelfsprekend is het aan de cliënt wat de wensen zijn. Daarnaast wil je eerst letterlijk ervaren wat dit voor jou betekend. Ook wordt er sterk rekening gehouden met volgorde tijdsduur en ruimte om e.e.a. te laten werken. Werkelijke verandering ontstaat van binnenuit, in dat wat het onderbewuste ons duidelijk wil maken en hoe dit geïntegreerd kan worden met ons bewustzijn (o.a. gevoelens en ego).

Bekijk in de navigatie hiernaast welke therapieën ik aanbied en mocht je vragen hebben dan kun je me altijd contacten.

Tarieven
Het tarief van coaching en therapie is 60 euro per uur*. Bij een compleet traject zijn er mogelijkheden het complete traject in termijnen te betalen.

*Wanneer uw financiële situatie het niet toelaat, is een lager tarief bespreekbaar of termijnbetalingen. Geld mag geen obstakel vormen in de wens van geholpen te worden.

Aanvraag oriëntatiegesprek

Wil je graag dat ik jou bel?:
Laat je telefoonnummer achter en ik bel je zodra het kan terug.

Spiritueel coach volgen?

Ik waardeer het enorm dat je op mijn site bent en fijn als je me wilt volgen via Social media. wellicht spreken we elkaar daar.

Nieuwsbrief Spiritueel coach

Ontvang diverse tips, adviezen en oefeningen via mijn nieuwsbrief.

Fer Overdijk
Spiritueel coach & therapeut

Libelleveen 268
3205 SG Rotterdam
Nederland

06-18169629
info@spiritueelcoach.com
www.spiritueelcoach.com