Onbewuste emoties

Vrijwel alle geestelijke maar ook soms fysieke kwalen vinden hun oorsprong in ons onderbewustzijn waar de wortel zit. Dikwijls in de jeugdjaren ontstaan maar dit kan ook later gebeuren. 

Traumaverwerking

Een trauma kan een diepe groef in ons leven maken die ongewenst in de weg zit. We bevinden ons in het lijden veroorzaakt door ons denkende zelf. 

Stress en burn-out 

Door opeenstapeling van gedachten en gedragingen ontstaat er een ophoping. Als deze niet tijdig en tussentijds wordt ontladen ontstaat stress wat kan uitgroeien tot een burn-out. 

Depressieve gevoelens 

Depressie vormt naast dat het erkend wordt als ziekte ook een belangrijk aspect dat dikwijls onbelicht blijft: een harde manier van de ziel om een ontwikkeling af te dwingen. 

Bekijken

Diepte balans 

Diepe balans is naast schaduwwerk de kern van een vrijer leven met meer welzijn en zingeving. Het is in kern wat je echt bent maar daarvoor dien je eerst jezelf te vergeten.

Schaduw-integratie 

Het bevindt zich altijd vlak achter ons, net uit het zicht. In elk direct licht werpen we een schaduw. De schaduw is een psychologische term voor alles wat we niet kunnen zien in onszelf. 

Van angst naar kracht

Angsten zorgen voor stress situaties, hoge bloeddruk en/of slapeloosheid en vermijdingsgedrag. Leren om deze angsten aan te pakken en deze te begrijpen zorgt dat dit juist een kracht wordt.

Het diepe gemis

In ons leven dragen we en worden we gedragen. Vaak dragen we in ons volwassen leven meer dan dat we gedragen worden. Ons gezin, onze verantwoordelijkheden, 

Zijnsverbreding

Er zijn meerdere vormen van zijn in onszelf. We gebruiken er vaak slechts één of twee. Door de verschillende vormen te leren kennen en er naar te leven, ontstaan er veel rijkere gebieden in onszelf. Dit geeft ons veel meer zingeving en welzijn.

Diepe vragen voor een vrijblijvend gesperk

Om een oriëntatiegesprek te voeren kan het fijn zijn om vast te weten wat er speelt en waar je vragen over hebt. Daardoor is deze vragenlijst ontstaan die zowel jezelf als mij wat inzicht kan geven hierover.

Diepe balans

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Intrinsieke waarden

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Dragen en gedragen worden

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
Aanvraag oriëntatiegesprek

Wil je graag dat ik jou bel?:
Laat je telefoonnummer achter en ik bel je zodra het kan terug.

De Spiritueel coach volgen?

Ik waardeer het enorm dat je op mijn site bent en fijn als je me wilt volgen via Social media. wellicht spreken we elkaar daar.

Nieuwsbrief De Spiritueel coach

Ontvang diverse tips, adviezen en oefeningen via mijn nieuwsbrief.

De Spiritueel coach