Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Een eerste kennismaking is van belang om te kijken wat ik voor je kan betekenen en of er een klik is. Mogelijk heb je op deze website al iets gevonden wat bij jou speelt of wat je integreert.

Je kunt hierbij vragen wat je wilt in alle vertrouwen en ik zal vragen stellen maar laat het ook heel erg van het moment afhangen. Eén van de doelen is om te kijken waarin ik je kan helpen, besef echter wel dat er geen enkele conclusie uit getrokken kan worden anders dan welk traject logisch is voor jou.

Paraplu-effect
Ik zie het als een paraplu, het mogelijk prangende issue is de punt van de paraplu dat zich priemend op de voorgrond aandringt in een gesprek, neem bijvoorbeeld angsten die in de weg zitten. Dan klinkt het logisch daar aan te werken, echter wat zit er achter deze angst die priemend in het bewustzijn zich aandringt. Onder deze punt van de paraplu kunnen nog wel acht banierpunten zitten die onder deze angst zitten. De priemende punt ‘angst’ behandelen is daarmee alle overige (soms) onbewuste punten onbehandeld laten die opnieuw tot vaak grotere issues of obstakels leiden.

Vervolg
Aan het eind van het oriëntatiegesprek geeft ik je een korte samenvatting en geef ik je mijn indrukken. Vervolgens maak ik een inschatting of ik de juiste persoon ben die je kan helpen en komen we overeen welk traject of vervolg van toepassing is. Daarnaast gaat het uiteraard om of dit ook zo bij jou resoneert.

Geen vervolg?
Het kan echter zo zijn dat je na dit eerste vrijblijvende gesprek niet besluit verder te gaan, dan is dit geen enkel probleem want daarvoor is het vrijblijvend. In een gesprek probeer ik niet iets te verkopen maar wil ik met jou kijken wat voor jou de beste weg is om verder te gaan.

Vertel me meer hierover

Wil je graag dat ik jou bel?:
Laat je telefoonnummer achter en ik bel je zodra het kan terug.

De Spiritueel coach volgen?

Ik waardeer het enorm dat je op mijn site bent en fijn als je me wilt volgen via Social media. wellicht spreken we elkaar daar.

Nieuwsbrief De Spiritueel coach

Ontvang diverse tips, adviezen en oefeningen via mijn nieuwsbrief.

De Spiritueel coach