Consultvormen

Wandelen is ideaal maar niet altijd haalbaar

Wandelconsult
In de frisse buitenlucht kom je vaak sneller uit je hoofd, voel je de elementen en sneller de verbinding met jezelf. We maken we een wandeling in de omgeving Spijkenisse. Tijdens de wandeling stem ik me af op jouw energie en zorg ik dat er een ontspannen sfeer is waarin je je vertrouwt voelt en je je open kunt stellen. 

Aan het eind van de sessie bepalen we samen of en welk vervolg noodzakelijk is. Het maken van een verslag van de sessie met oefeningen is hierbij een must.

Skypeconsult
Soms is het niet mogelijk i.v.m. afstand om elkaar te ontmoeten, dan doen we dit gewoon via Skype. Dan zit je in je eigen vertrouwde omgeving en ben je ook minder gebonden aan tijd. 

Huiskamersessies
De huiskamersessies zijn met name bedoeld om het onbewuste deel van het brein te benaderen. Hierbij kom ik bij jou thuis indien de afstand dit toelaat. Dit is iets dat ook via Skype kan en 's zomers kan dit op een (Picknick)bank in het park dat zich gelijk tegenover m'n huis bevindt. De basis voor alle sessies is dat we vrij en in vertrouwen kunnen praten met elkaar.

Vertel me meer hierover

Wil je graag dat ik jou bel?:
Laat je telefoonnummer achter en ik bel je zodra het kan terug.

De Spiritueel coach volgen?

Ik waardeer het enorm dat je op mijn site bent en fijn als je me wilt volgen via Social media. wellicht spreken we elkaar daar.

Nieuwsbrief De Spiritueel coach

Ontvang diverse tips, adviezen en oefeningen via mijn nieuwsbrief.

De Spiritueel coach