Oriëntatiegesprek

Een eerste kennismaking is van belang om te kijken wat ik voor je kan betekenen en of er een klik is. Mogelijk heb je op deze website al iets gevonden wat bij jou speelt of wat je intigreerd (bijvoorbeeld schaduwintegratie of diepe balans). Hierbij observeer ik met name ook je gedrag omdat dit soms al heel veel verteld (onbewuste en non-verbale signalen). Het is daarom ook een voordeel als ik je ontmoet of dat we online / via Skype een afspraak maken als dit afstandtechnisch niet haalbaar is.

Je kunt hierbij vragen wat je wilt in alle vertrouwen en ik zal vragen stellen maar laat het ook heel erg van het moment afhangen omdat informatie als een draadje kan werken en elk draadje kan iets betekenen. Wat iemand zegt is belangrijk maar hoe iemand iets zegt nog meer. Duiden en eventuele conclusies zijn daarom slechts onderdeel van de zoektocht. 

Paraplu-effect
Ik zie het als een paraplu, dat wat als dichte paraplu zich priemend op de voorgrond aandringt in een gesprek kan onbewust zich uitvouwen tot een open paraplu die wel acht punten in zich herbergt.

Vervolg
Aan het eind van het oriëntatiegesprek geeft ik je een korte samenvatting en geef je mijn indrukken. Vervolgens maak ik een inschatting of ik de juiste persoon ben die je kan helpen en komen we overeen welk traject of vervolg van toepassing is. Ook zal ik (bij een vervolg) een verslag maken waarin direct al vragen zullen ontaan om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. 

Geen vervolg?
Het kan echter zo zijn dat je na dit eerste gesprek erachter komt dat deze coaching toch niet iets voor jou is of dat die klik ontbreekt. Er moet immers een diep vertrouwen zijn of ontstaan voor het eventuele vervolg. In dat geval delen we de kosten van de sessie die we gehad hebben.

Het standaard uurtarief dat ik hanteer is 60 euro *

*inclusief BTW voor particulieren en excl. BTW voor zakelijk.

Vertel me meer hierover

Wil je graag dat ik jou bel?:
Laat je telefoonnummer achter en ik bel je zodra het kan terug.

De Spiritueel coach volgen?

Ik waardeer het enorm dat je op mijn site bent en fijn als je me wilt volgen via Social media. wellicht spreken we elkaar daar.

Nieuwsbrief De Spiritueel coach

Ontvang diverse tips, adviezen en oefeningen via mijn nieuwsbrief.

De Spiritueel coach