Fer Overdijk
Spiritueel coach

Heb je een vraag?

Geef s.v.p. via het formulier aan wat je vraag / obstakel is of waar je ondersteuning of bevestiging in zoekt. Alle coachingsvormen starten met een oriëntatiegesprek, hierin worden al veel zaken duidelijk en kunnen we gezamenlijk inschatten welk traject er van belang is.

Geef ook svp even aan wanneer je bereikbaar bent, dan bel ik je zodra het kan even om af te stemmen waar jij je het meest comfortabel bij voelt.

Tijdens het werken aan het onderbewustzijn i.c.m. een complete bewustwording van wie je in diepste zin bent, merk ik dat cliënten veranderingen voelen in zichzelf die ze rationeel niet kunnen verklaren. Dit is de kracht en intelligentie van het onderbewustzijn die de poort wijder maakt naar het bewustzijn waarbij je je intrinsieke zelf leert kennen.
 
Mocht je naar aanleiding van een artikel nog vragen hebben of heb je een hulpvraag, contact me dan even en je hoort spoedig van me.

Spiritueel coach volgen?

Ik waardeer het enorm dat je op mijn site bent en fijn als je me wilt volgen via Social media. wellicht spreken we elkaar daar.

Contact

Heb je interesse in een telefonische kennismaking of wil je dat ik jou bel?  Mailen mag natuurlijk ook.

Contactgegevens

Fer Overdijk
Spiritueel coach

Libelleveen 268
3205SG Spijkenisse

T:  06-18169629
M:  fer.overdijk@spiritueelcoach.com
www.spiritueelcoach.com