Oriëntatiegesprek

Oriëntatiegesprek

Een eerste kennismaking is van belang om te kijken wat ik voor je kan betekenen en of er een klik is. Ook is het van belang om te kijken welke aanpak er nodig is voor wat er bij je speelt.

In deze kennismaking zal ik mijn diepste kennis gebruiken om jou van dienst te kunnen zijn. Je kunt hierbij vragen wat je wilt in alle vertrouwen en ik zal vragen stellen wat je zoal hebt meegemaakt en hoe je leven nu is. Wat je als positief of wat je als negatief ervaart. Daarbij geef ik dus direct al (globaal) advies. Dit gaat veelal verder dan het gemiddelde advies dat je van een psycholoog of therapeut kunt verwachten.

Vervolg
Aan het eind van het oriëntatiegesprek geeft ik je een korte samenvatting en geef je mijn indrukken. Vervolgens maak ik een inschatting of ik de juiste persoon ben die je kan helpen en komen we overeen welk traject of vervolg van toepassing is. Ook zal ik (bij een vervolg) een verslag maken waarin direct al vragen zullen ontaan om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. 

Geen vervolg?
Het kan echter zo zijn dat je na dit eerste gesprek erachter komt dat deze coaching toch niet iets voor jou is of dat die klik ontbreekt. Er moet immers een diep vertrouwen zijn of ontstaan voor het eventuele vervolg. In dat geval delen we de kosten van de sessie die we gehad hebben.

Het standaard uurtarief dat ik hanteer is 60 euro (inclusief BTW)

Aanvraag oriëntatiegesprek

Spiritueel coach volgen?

Ik waardeer het enorm dat je op mijn site bent en fijn als je me wilt volgen via Social media. wellicht spreken we elkaar daar.

Contact

Heb je interesse in een telefonische kennismaking of wil je dat ik jou bel?  Mailen mag natuurlijk ook.

Contactgegevens

Fer Overdijk
Spiritueel coach

Libelleveen 268
3205SG Spijkenisse

T:  06-18169629
M:  fer.overdijk@spiritueelcoach.com
www.spiritueelcoach.com