Losse coachingsessies

Losse sessies

Losse sessies zijn niets anders dan dat jij bepaald wanneer je een sessie afneemt, dit is vooral geschikt bij counseling. Binnen een compleet traject met diepgewortelde patronen en/of obstakels is het bijvoorbeeld wenselijk om regelmaat aan te houden om sterke terugval te vermijden. Als er hierbij bijvoorbeeld onbewuste heling plaatsvindt en je ineens voor lange tijd stopt kan dit zonde van je energie zijn die je erin hebt gestoken. Je bent dan weer terug bij af. Daarom is het een must om bij losse sessies, dit in samenspraak te doen.

Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat een langere pauze juist wenselijk is voor je heling, ook bij een traject als hierboven benoemd, dit is per geval verschillend. Bij elk traject of elke vorm van coaching ben je uiteraard vrij om zelf te bepalen wanneer en of je bepaalde sessies wilt vervolgen. Ik kan je alleen adviseren en daarin meedenken wat voor jou het beste is. Financiële aspecten mogen hier geen rol in spelen.

Deze vorm is dus meestal met name geschikt bij counseling waarin bewuste en dus relatief oppervlakkige patronen of obstakels spelen. Het is dus geheel afhankelijk van welke hulpvragen er bewust en onbewust spelen of dit raadzaam is. Bij losse sessies kun je alle kanten op betreft de coaching. Er is echter geen afgesproken time-frame en aantal sessies waarin de coaching plaatsvindt. 

Spelen relatief oppervlakkige kwesties een rol. Dan is het bijvoorbeeld handig op momenten dat je het even niet weet of een terugval hebt in een oud patroon, om even weer een sessie te plannen.

Spiritueel coach volgen?

Ik waardeer het enorm dat je op mijn site bent en fijn als je me wilt volgen via Social media. wellicht spreken we elkaar daar.

Contact

Heb je interesse in een telefonische kennismaking of wil je dat ik jou bel?  Mailen mag natuurlijk ook.

Contactgegevens

Fer Overdijk
Spiritueel coach

Libelleveen 268
3205SG Spijkenisse

T:  06-18169629
M:  fer.overdijk@spiritueelcoach.com
www.spiritueelcoach.com