Wat fijn dat je de moeite neemt deze nieuwsbrief te bekijken, ik hoop dat het je veel brengt ook. Deze keer bevat het vijf diepgaande onderwerpen. Helaas blijft het zo dat je hiermee onbewuste emoties, patronen of obstakels niet mee kunt overwinnen maar het kan het wel helpen te verzachten. Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen hebben laat het me weten dan kan ik je wellicht helpen.

Angst

Angst kan je verlammen en zorgen dat je bang bent te gaan slapen, bepaalde ruimtes binnen te gaan maar ook bepaalde plekken te vermijden. Sommige angst is reëel maar meer dan 80% is irreëel maar dat maakt het niet minder eng.

BEKIJK HIER DE TIPS

Stilte

De stilte in het zelf is niet het ontbreken van geluid maar het vinden van de diepste rust in jezelf die geluid geen relevantie geeft. Het gaat gepaard met een continue onderstroom van geluk dat los is van blijdschap

BEKIJK HIER DE TIPS

Energie

Een lichte aanraking vol energie kan krachtiger zijn dan een handdruk zonder karakter. Alles is energie maar we vergeten soms de finesse van het leven.

BEKIJK HIER DE TIPS

Balans

Balans is het evenwicht vinden tussen ‘jezelf zijn’ en ‘compleet los van jezelf zijn’. Hoe we onszelf ervaren weten we maar al te goed. Hoe we 'compleet los van jezelf' kunnen ervaren...

Bekijken

Spiritueel coach heeft een verbeterde website:
* Diensten zijn beter verdeeld
* Navigatie is overzichtelijker
* Diverse 

Binnenkort:
* Directe mogelijkheid om te chatten of videobellen