Beeld: Gaia creates richest star map of our Galaxy – and beyond

De reis voorbij het zelf is het diepste gebied die je als mens kunt bereiken.

Onze levenslijn van achter het zelf bekeken heeft steke kenmerken met een foto van het heelal van extreme afstand genomen. Een levenslijn al dan niet bekeken vanuit vorige levens volgt per definitie een kronkelend pad een linear pad is zeer zeldzaam zoniet onmogelijk. Kijk je naar de onderste lijn in deze foto dan zie je het onderbewustzijn-pad van de mens. Kijk je naar de bovenste lijn dan zie je het bewustzijn-pad dat veel kronkeliger loopt en ook meer uitstulpingen heeft. Maar ook zie je dat het in het begin en eind meer samen komt. Als baby is het onderbewuste en het bewustzijn nog één en is er nog geen ego (ik, bewust zijn, realiteitsbesef)

Naarmate de persona zich vormt om zich staande te houden en de perceptie van deze nieuw gevormde werkelijkheid steeds sterker wordt ontstaat er steeds meer afscheiding van het onderbewustzijn dit zie je vooral in het midden in deze foto het grootst zijn. Overigens is dit absoluut niet uniform of gelijk voor veel mensen elk pad loopt anders immers. Je zou het ook universeel kunnen bekijken dat we in deze nieuwe tijd meer in materialisme zitten in de verbinding maar dit vind ik altijd het bagetaliseren en versimpeliseren van de werkelijkheid.

*Voorbij het IS, bestaat de waarneming niet meer om het IS te ervaren.

Lees hier de interne diepe reis die ik heb afgelegd voorbij het zelf.

Tijdens het werken aan het onderbewustzijn i.c.m. een complete bewustwording van wie je in diepste zin bent, merk ik dat cliënten veranderingen voelen in zichzelf die ze rationeel niet kunnen verklaren. Dit is de kracht en intelligentie van het onderbewustzijn die de poort wijder maakt naar het bewustzijn waarbij je je intrinsieke zelf leert kennen.
 
Mocht je naar aanleiding van een artikel nog vragen hebben of heb je een hulpvraag, contact me dan even en je hoort spoedig van me.

Spiritueel coach volgen?

Ik waardeer het enorm dat je op mijn site bent en fijn als je me wilt volgen via Social media. wellicht spreken we elkaar daar.

Contact

Heb je interesse in een telefonische kennismaking of wil je dat ik jou bel?  Mailen mag natuurlijk ook.

Contactgegevens

Fer Overdijk
Spiritueel coach

Libelleveen 268
3205SG Spijkenisse

T:  06-18169629
M:  fer.overdijk@spiritueelcoach.com
www.spiritueelcoach.com