Verdrietstrijd: Verdrietstrijd: De wat minder positieve vorm is als iemand in de overtreffende trap gaat over zichzelf of een ander als iemand iets verteld wat hem of haar overkomen is. elke strijd ontstaat als je deze aangaat maar het is niet altijd eenvoudig om niet de strijd aan te gaan als de ander dit in je uitdaagt. Door de strijd aan te gaan zit je ook in het verhaal van de ander en niet in je eigen verhaal. De vraag is of de ander het dan waard is om je kwetsbaarheid te tonen en te vragen of de ander je even kunt steunen of dragen. 
 
 
Klaagverslaving: Een patroon ontwikkelen bewust of onbewust waarbij een bijna ziekelijke klaagenergie ontstaat die -ook al is er niets aan de hand- de kop opsteekt en van zich laat horen. De klaagverslaafde heeft het koud als er een briesje is, de klaagverslaafde voelt ingebeelde pijn ect. Patronen hebben de neiging een symbiose te vormen met het lichaam wat zijn eigen placebo en noceblo* effect teweeg brengt. *de negatieve vorm van het placebo-effect.

Tijdens het werken aan het onderbewustzijn i.c.m. een complete bewustwording van wie je in diepste zin bent, merk ik dat cliënten veranderingen voelen in zichzelf die ze rationeel niet kunnen verklaren. Dit is de kracht en intelligentie van het onderbewustzijn die de poort wijder maakt naar het bewustzijn waarbij je je intrinsieke zelf leert kennen.
 
Mocht je naar aanleiding van een artikel nog vragen hebben of heb je een hulpvraag, contact me dan even en je hoort spoedig van me.

Spiritueel coach volgen?

Ik waardeer het enorm dat je op mijn site bent en fijn als je me wilt volgen via Social media. wellicht spreken we elkaar daar.

Contact

Heb je interesse in een telefonische kennismaking of wil je dat ik jou bel?  Mailen mag natuurlijk ook.

Contactgegevens

Fer Overdijk
Spiritueel coach

Libelleveen 268
3205SG Spijkenisse

T:  06-18169629
M:  fer.overdijk@spiritueelcoach.com
www.spiritueelcoach.com