Staandend voor je grootste angst en dat wat je niet wilt geeft een schrikreactie, deze reactie is krachtig
te gebruiken om het besef in het zelf te brengen dat je dit niet wil en voor geluk kiest.  Probeer dit
moment te herinneren bij zwakte en terugval en het gevoel erbij zodat je dit kunt inzetten om jezelf op 
het pad te houden vanheling in het zelf.

Motivatie-totem: Als een krachtig instrument gebruikt in de sessies om terugval in oude angsten en patronen te voorkomen. 

De motivatie-totem wordt gevonden in het zelf, waarbij een beeld wordt gevisualiseerd dat of het doel is van wat je wilt bereiken of het doel is waar je niet in terecht wil komen. Het krachtigste werkt deze motivatie-totem of beeld als het beiden bevat en beiden kenmerken vertoont. Voorbeeld is een afgrond waar je in dreigt te vallen waarbij je een stap terug doet om niet te sterven. Voorwaarde van de motivatie-totem is dat je het echt voelt en niet dat het een ‘weten-maar niet er naar handelen’ modus vervalt. De motivatie-totem is daarmee iets dat niet zomaar bedacht kan (over het algemeen) maar dat diep uit het zelf ontstaat.

De motivatie-totem is het tegenovergestelde van een placebo, het is een bewust ingezet middel om je te sterken in je te behalen doel, je vast te houden aan je kracht en terugval te verminderen.

Tijdens het werken aan het onderbewustzijn i.c.m. een complete bewustwording van wie je in diepste zin bent, merk ik dat cliënten veranderingen voelen in zichzelf die ze rationeel niet kunnen verklaren. Dit is de kracht en intelligentie van het onderbewustzijn die de poort wijder maakt naar het bewustzijn waarbij je je intrinsieke zelf leert kennen.
 
Mocht je naar aanleiding van een artikel nog vragen hebben of heb je een hulpvraag, contact me dan even en je hoort spoedig van me.

Spiritueel coach volgen?

Ik waardeer het enorm dat je op mijn site bent en fijn als je me wilt volgen via Social media. wellicht spreken we elkaar daar.

Contact

Heb je interesse in een telefonische kennismaking of wil je dat ik jou bel?  Mailen mag natuurlijk ook.

Contactgegevens

Fer Overdijk
Spiritueel coach

Libelleveen 268
3205SG Spijkenisse

T:  06-18169629
M:  fer.overdijk@spiritueelcoach.com
www.spiritueelcoach.com