Als materie verdwijnt, verdwijnt ook tijd en ruimte hierin. Bij (diepe) dromen en bij  contact met spirits is 
er geen tijd en ruimte. Geesten zijn echter geen dromen maar dromen zijn ook (mogelijk) niet altijd vanuit 
het zelf/ het onderbewustzijn. 

Geesten/Spirits: Hier kan ik vrij kort over zijn geesten zijn gelijk aan mensen alleen hebben ze geen fysiek lichaam en het ontbreken van tijd en ruimte. Wat dit betekend is iets complexer. 

Aan de andere zijde is er geen tijd en ruimte een geest kan direct op een andere plaats zijn zonder zich te hoeven te verplaatsen. Er zijn echter ook genoeg geesten die ik ontmoet heb die dit niet weten, zij begeven zich nog in een tijd - ruimte besef of denken dat ze nog ziek zijn omdat ze dit waren voordat ze overleden waren. De hechting aan de aarde is groot. 

Het gegeven (voor mij een feit) dat er geen tijd en ruimte is voor de geest verklaard ook dat er wel honderd of duizenden mensen tegelijk een gesprek kunnen hebben met een geest op hetzelfde moment.  Lees het volledige artikel

Tijdens het werken aan het onderbewustzijn i.c.m. een complete bewustwording van wie je in diepste zin bent, merk ik dat cliënten veranderingen voelen in zichzelf die ze rationeel niet kunnen verklaren. Dit is de kracht en intelligentie van het onderbewustzijn die de poort wijder maakt naar het bewustzijn waarbij je je intrinsieke zelf leert kennen.
 
Mocht je naar aanleiding van een artikel nog vragen hebben of heb je een hulpvraag, contact me dan even en je hoort spoedig van me.

Spiritueel coach volgen?

Ik waardeer het enorm dat je op mijn site bent en fijn als je me wilt volgen via Social media. wellicht spreken we elkaar daar.

Contact

Heb je interesse in een telefonische kennismaking of wil je dat ik jou bel?  Mailen mag natuurlijk ook.

Contactgegevens

Fer Overdijk
Spiritueel coach

Libelleveen 268
3205SG Spijkenisse

T:  06-18169629
M:  fer.overdijk@spiritueelcoach.com
www.spiritueelcoach.com