Liefde is het krachtigste instrument om mensen te binden en verbonden te houden en sterker dan 
het heengaan van de parnter of dierbare. Iemand is pas 'dood' als je hem of haar vergeten bent.

Contact met dierbaren: Bij het contact proberen te maken van een dierbare die is overleden zit het verdriet het contact vaak in de weg. Ook het verlangen de overledene weer te horen of de angst hiervoor kan averechts werken. Deze emoties vernauwen de poort waarvan je hoopt dat deze zich opent. Zowel het verdriet, angst en het verlangen zijn authentiek maar dat is de is de vertroebeling ook die gevormt wordt en de heldere blik ontneemt.

In mijn leven heb ik vele overledenen bij hun dierbare gebracht en andersom ook, in beiden gevallen ben je gids. Zoals met alles dat paranormaal genoemd wordt is het 
belangrijkste illusie van werkelijkheid te scheiden. De basis is dat je dit eigenlijk snel voelt
pf je het iets verbeeld of dat een beeld echt is. De geest heeft welliswaar geen lichaam meer maar wel het astraallichaam en dit maakt dat we dit (als je het ziet) als bijna levensecht aanschouwen. Soms voel ik ook het lichaam, zo was het erg fijn mijn moeder 
weer te omhelsen nadat ze overleden was. Het gekke was dat ik pas ruim een jaar nadat ze was overgegaan ik ineens de huilbui kreeg die zolang was uitgebleven omdat ik haar gegidst had, geholpen aan de andere zijde en veel met haar had gepraat. Ook was het fijn toch het verdriet te ervaren dat ook niet onderdrukt was maar eerder niet nodig was.

Dit is natuurlijk mijn verhaal en ik weet dat mensen verlangen hun dierbare weer te ontmoeten en de pijn die daarmee gepaard gaat. Ik kan alleen maar zeggen, het leven gaat door. Als je contact maakt wees niet bang het is liefde die je opzoekt in veel gevallen. Zij willen je net zo graag zien als jij hun wil zien. Ik help je er graag en met liefde bij.

Tijdens het werken aan het onderbewustzijn i.c.m. een complete bewustwording van wie je in diepste zin bent, merk ik dat cliënten veranderingen voelen in zichzelf die ze rationeel niet kunnen verklaren. Dit is de kracht en intelligentie van het onderbewustzijn die de poort wijder maakt naar het bewustzijn waarbij je je intrinsieke zelf leert kennen.
 
Mocht je naar aanleiding van een artikel nog vragen hebben of heb je een hulpvraag, contact me dan even en je hoort spoedig van me.

Spiritueel coach volgen?

Ik waardeer het enorm dat je op mijn site bent en fijn als je me wilt volgen via Social media. wellicht spreken we elkaar daar.

Contact

Heb je interesse in een telefonische kennismaking of wil je dat ik jou bel?  Mailen mag natuurlijk ook.

Contactgegevens

Fer Overdijk
Spiritueel coach

Libelleveen 268
3205SG Spijkenisse

T:  06-18169629
M:  fer.overdijk@spiritueelcoach.com
www.spiritueelcoach.com