Conditionering, kunnen we zonder?

Conditionering (algemeen)

Leidt tot beeldvorming, mechanisch leven en is gekoppeld aan continue herhaling van soms duizenden jaren opnieuw en opnieuw (geloof / cultuur). Het komt voort uit onze gedachten / ons brein.

Klassieke conditionering

Is aangeleerd gedrag dat kan aankleven of zorgen voor verslaving en (ongegronde) angsten. Wordt veel door media gebruikt om vaak (commerciële) doelen te bereiken.

Operante conditionering

Is geënt op een beloning/strafsysteem en is een onvermijdeljk proces onbewust en bewust bij opvoeding, maar wordt ook door media, scholen en religies gebruikt (en misbruikt).

Tijdens het werken aan het onderbewustzijn i.c.m. een complete bewustwording van wie je in diepste zin bent, merk ik dat cliënten veranderingen voelen in zichzelf die ze rationeel niet kunnen verklaren. Dit is de kracht en intelligentie van het onderbewustzijn die de poort wijder maakt naar het bewustzijn waarbij je je intrinsieke zelf leert kennen.
 
Mocht je naar aanleiding van een artikel nog vragen hebben of heb je een hulpvraag, contact me dan even en je hoort spoedig van me.

Spiritueel coach volgen?

Ik waardeer het enorm dat je op mijn site bent en fijn als je me wilt volgen via Social media. wellicht spreken we elkaar daar.

Contact

Heb je interesse in een telefonische kennismaking of wil je dat ik jou bel?  Mailen mag natuurlijk ook.

Contactgegevens

Fer Overdijk
Spiritueel coach

Libelleveen 268
3205SG Spijkenisse

T:  06-18169629
M:  fer.overdijk@spiritueelcoach.com
www.spiritueelcoach.com