Balans is compleet jezelf zijn en compleet los van jezelf zijn.

02-juni-2021

Balans is het evenwicht vinden tussen ‘jezelf zijn’ en ‘compleet los van jezelf zijn’. Hoe we onszelf ervaren weten we maar al te goed. Hoe we 'compleet los van jezelf' kunnen ervaren is een stuk moeilijker.

De reis naar binnen

29 juni 2021

Om daadwerkelijk iets binnen jezelf te transformeren is er meer nodig dan kennis over jezelf om daarna heel bewust de dingen die je dwars zitten aan te pakken. 

Intuïtie is de intelligentie van ons onderbewustzijn

18 mei 2021

Vrijwel alle bewegingen van ons lichaam gebeuren onbewust maar gaan met vele complexe aspecten gepaard vanuit een elektrische prikkel in het motorische gebied in de hersenen en dat is alleen nog het deel van bewegingen.

Hoe hou je relaties gezond?

20 april 2021

De eeuwige minnen strijdt van aantrekken en afstoten tussen twee geliefden. In die strijd en spel ontstaan kwetsbaarheid, emoties en verlangens, maar ook de schaduwkant die diepe angsten en verborgen herinneringen laten zien. 

Spiritueel coach - Achtergrond-artikelen

Balans

Evenwicht tussen jezelf en compleet los van jezelf zijn. Bandopname

Tijdens het werken aan het onderbewustzijn i.c.m. een complete bewustwording van wie je in diepste zin bent, merk ik dat cliënten veranderingen voelen in zichzelf die ze rationeel niet kunnen verklaren. Dit is de kracht en intelligentie van het onderbewustzijn die de poort wijder maakt naar het bewustzijn waarbij je je intrinsieke zelf leert kennen.
 
Mocht je naar aanleiding van een artikel nog vragen hebben of heb je een hulpvraag, contact me dan even en je hoort spoedig van me.

Spiritueel coach volgen?

Ik waardeer het enorm dat je op mijn site bent en fijn als je me wilt volgen via Social media. wellicht spreken we elkaar daar.

Contact

Heb je interesse in een telefonische kennismaking of wil je dat ik jou bel?  Mailen mag natuurlijk ook.

Contactgegevens

Fer Overdijk
Spiritueel coach

Libelleveen 268
3205SG Spijkenisse

T:  06-18169629
M:  fer.overdijk@spiritueelcoach.com
www.spiritueelcoach.com